Hoe je een nep Bottega Veneta tas te spotten

Gemaakt in? Tot op dit punt in de tijd, hebben Bottega Veneta handtassen niet gegaan de weg van Coach, Mulberry etc, door het uitbesteden van sommige of alle, of hun werk naar China. Momenteel staan ze blijven hun handtas lijnen in Italiƫ vervaardigen. In 2001 werd het bedrijf gekocht door Gucci-groep, die in de eerste plaats en uitsluitend Europese gemaakt merchandise produceert. Dus elke tas die een indicatie van een Chinese oorsprong heeft, is waarschijnlijk nep.

Bottega Veneta Handtassen
Labels en lettertypen: Controleer altijd de binnenkant van de tas voor het label. Een authentieke Bottega Veneta zak moet een stukje metaal of leer hebben in de binnenkant van de tas met de Bottega Veneta logo en de Made in Italy stamp. Alle echte Bottega zakken zal kwaliteitslabels hoog, met heldere en scherpe stempels hebben. Pas op voor een label dat het lijkt alsof het heeft een slordige of wazig logo stempel. Als de letters verschijnen onduidelijk te zijn, gezwollen of bloeden in elkaar, dat de kans groot dat de handtas in kwestie is een fake.

Etiketten met klinknagels of klemmen: Sommige Bottega labels hebben twee klinknagels, klemmen of links en rechts van het logo, bevestigen de leer etikettendragermateriaal aan de binnenkant van de tas. Als je een label als dit tegenkomen, controleer altijd de letter B in Bottega. Authentieke handtassen zal de “B” gedeeltelijk gedekt door de metalen klinknagel. Dit is iets wat de nep zakken vaak verkeerd. Ze centreren het stempel van de merknaam binnen de klinknagels, die meer symmetrisch lijkt, maar Bottega doet het niet op die manier. Ze klem over een deel van de B. Dus let op, waar het logo ten opzichte van de leer grondlaag en de klinknagels is gestempeld.

Ritsen: Authentieke zakken zullen over het algemeen gebruik maken van Riri ritsen (maar niet in elk geval). Riri ritsen zijn superieure kwaliteit ritsen dat veel luxe ontwerpers (zoals Marc Jacobs) gebruiken in hun handtassen. Past de rits is riri eenvoudig inspecteren het gezicht van de rits, of in sommige gevallen kan het etsen worden riri zich onder de rits, gestempeld op de bodem. Veel succes en veilig winkelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *