Lippenstift – Tips voor het kiezen van je schaduw

Lippenstift als een kracht die helemaal op zichzelf staat. Het is een bekend feit dat de meeste mannen rode lippenstift voelen, is gewoon ronduit sexy! Niet alleen is de rode lippenstift sexy, doe het tegenovergestelde en combineer een bleke lippenstiftkleur met rokerige ogenmake-up en je bent een kracht om vast te houden! Om weg te komen met het dragen van een opvallende lipstickkleur moet je altijd de rest van je make-up spelen.

De waarheid is dat elke kleur lippenstift geweldig voor je is als je hem correct toepast en ervoor zorgt dat je de verkeerde kleur niet draagt voor je huidskleur.

De nummer één tip is dat je moet onthouden dat je ofwel vette lippenstift moet dragen met minimale oogmake-up of rokerige ogen met een nude lippenstift of alleen maar lipgloss. Maar niet allebei op hetzelfde moment! Het maakt je gewoon overdreven en neemt afstand van je aantrekkingskracht.

Wist je dat de juiste tint lippenstift je hele gezicht er helderder, helderder en stralender kan doen uitzien? Kies de verkeerde schaduw en het ziet er te bleek en uitgewassen uit.

Lippenstift

Hoe kies je de juiste kleur lippenstift?

De beste manier is om de kleur van de lippenstift te baseren op je huidskleur. Hier zijn een paar tips voor het kiezen van je alledaagse lippenstiftschaduw.

Fair Skin: deze huidskleur lijkt het best gevleid door bleke pinks en bessen. Dit betekent ook niet ijzige roze tinten. Draag een roze in de buurt van dezelfde tint als je lippen om echt op te vallen.

Medium en Olive Skin: deze huidtint ziet er het mooist uit in tinten abrikozen, beiges en bronzy-naakten. Probeer opnieuw een kap te dragen die zich sluit naar je eigen lippen.

Dark Skin Tones: deze huidskleur wordt echt aangevuld door mauves, pure rode en bessen.

Alle huidtinten moeten uit de buurt blijven van ijzige tinten van welke kleur dan ook, omdat het je gezicht net zo goed wast als je dateert. Die tinten gingen uit in de jaren 80 en moeten daar blijven!

Wist je dat een manier om je bij benadering lippenstift tinten te kiezen, is door in je juwelendoos te kijken! Ja echt waar!

Neem een kijkje in je juwelendoos, als je van zilver houdt, is de kans groot dat je een koele ondertoon hebt voor je huid. Dat betekent dat je lippenstiftkleuren moet bekijken met meer van een zilverachtig blauwe ondertoon. Het idee is dat deze tinten van lippenstift helpen bij het instellen van geel dat je tanden hebben van de leeftijd en het maakt ze helderder en witter lijken!

Als u een liefhebber van gouden sieraden bent, is het zeer aannemelijk dat u warme ondertoonen op uw huid hebt. Dit betekent dat je op zoek moet naar lipsticks met geelgouden ondertonen.

Hoe grappig dat onze lippenstift tinten geplukt kunnen worden door de keuzes die we maken in onze sieraden!

Overdag lippenstift tinten zijn niet hetzelfde als wat je zou slijten bij het gaan op een datum.

Nachtelijke tinten van lippenstiftkleuren kunnen dramatischer zijn en echt pronken met uw eigen persoonlijke gevoel voor stijl! Onthoud gewoon regel nummer één, felle lippen of gedurfde ogen nooit beide!

Hier zijn een paar manieren om de juiste tint lippenstift te kiezen voor je volgende hete date!

Fair Skin: deze huidtint ziet er warm en uitnodigend uit in diepe bessen en rijke wijntinten.

Medium en Olive Skin: deze huidskleur straalt en gloeit alleen als je je look accentueert met bruine tinten en rozijnen.

Donkere huid: je huidskleur ziet er gewoonweg schitterend uit in bourgondië en pruimen.

Daar heb je het, tips voor het kiezen van de volgende schitterende lippenstiftschaduw! De kleurenlippenstift trekt hem naar je gelijkaardige motten bij kaarslicht, verkeerde schaduw kan hem afschrikken voordat hij je zelfs maar leert kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *